Site Consultants banner pipes

Over ons

Waar wij voor staan

Site Consultants staat garant voor hoogwaardige advisering met een uitstekende reputatie. De toegevoegde waarde is dat onze hoogwaardige kwaliteitsnormen worden gehanteerd door onze medewerkers. Veiligheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.

Site Consultants is langdurig werkzaam in voornoemde sectoren en heeft reeds jarenlange ervaring in het aannemen, zelfstandig uitvoeren en opleveren van opdrachten. Onze eigen medewerkers zijn ervaren, goed opgeleide en gespecialiseerde professionals, die zelfstandig kunnen werken, een grote kennis van zaken bezitten en een praktisch denkvermogen hebben.

De kennis en vaardigheden van de medewerkers van Site Consultants blijven op niveau, doordat wij continu in hen investeren, bijvoorbeeld door middel van trainingen en cursussen. Hierdoor blijven onze professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en zijn zij hierdoor direct inzetbaar voor onze opdrachtgevers.

Onze visie

Site Consultants is gericht op het tot stand brengen en behouden van een goede langdurige relatie met zijn klanten. Dit doen wij door te voorzien in een hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs, een professionele aanpak met gekwalificeerd personeel. We zijn er trots op dat gerenommeerde klanten al jaren hun vertrouwen in ons schenken.

This page is also available in: Engels